09 януари 2010

Кебап от свинско и гъби

 Това е една голяма вкусотия за почитателите на свинското месо!



НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ:
1 кг свинско месо
3 глави лук
2 бр. моркови
6-7 бр. пресни печурки
400 г домати от консерва
2 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
2 бр. дафинов лист
сол
2 с.л. брашно

 НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Месото се нарязва на парчета и се задушава с малко олио и вода за около час.



Прехвърля се в пръстен гювеч. Добавят се нарязаните на едро лук и морков, гъби, домати, подправките и 2 ч.ч. вода.




Захлупва се с капака се пече час и половина на 200 С. Сервира се със сварен ориз или картофено пюре.

При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

Няма коментари:

Публикуване на коментар